A legjobb vietnami leves nyomában

Együnk ázsiait

Együnk ázsiait

SEN Bistro

2022. január 21. - newlifeofadriana

Ezt a helyet úgy fedeztem fel, hogy egyszerűen csak elhaladtam mellette. Instagramon egyáltalán nincsenek jelen, a facebook oldalukon is csak néhány poszt van még 2020-ból, vietnamiul. Kívülről nem is sejtené az ember, de az enteriőr nagyon rendben van, friss, modern, némi bájos ázsiai giccsel (éljenek a művirágok).

Ebédidő után valamivel tértem be, a kiszolgálás nagyon kedves, de nem túl pörgős volt, akkor gyere, ha nem sietsz.

Külön kiemelendő plusz, hogy majdnem éjfélig van nyitva a hely, ezért ha az ember egy bulinegyedes este közben vagy után kívánja meg az ázsiai ízeket, nem marad éhen.

A rákos bún itt pho alaplé, bún tésztával. Diszkrét, visszafogott, de harmonikus íze volt, kellemesen felmelegített. 

A toplistámra nem került fel, de bármikor szívesen enném újra.

272027844_348691333743263_1471914165681764581_n.jpg

 

Az étlapon van vietnami palacsinta, amit még soha nem ettem, úgyhogy nagyon belelkesedtem, de sajnos nem volt éppen, így emiatt kénytelen leszek visszatérni. Hosszasan gondolkodtam, hogy mit válasszak helyette, hiszen elég terjedelmes az étlap, a keverve sült zöldséges rák+rizs kombó és a rákos pirított rizs közül a hölgy az utóbbit javasolta, így az került a tányéromra. 

Harmonikus, ízes, de kicsit száraz rizst kaptam, elegendő rákkal, de számomra kicsit kevés zöldséggel. Plusz pont a friss korianderért! Összességében rendben volt, de ennél vannak sokkal jobbak is a városban. 

271271687_1884557775073472_1004525589355782599_n.jpg

 

A jázmintea nagyon finom, és a hússal töltött gőzgombóc is rendben volt.

Ajánlom a helyet, ha:

- Még csak ismerkedsz az ázsiai konyhával, és kirívó ízekkel, nagy meglepetéssel nem járó, stabilan jó minőséget keresel

- Nagyobb prioritást élvez az enteriőr, a hely tisztasága, és az ételek fotózhatósága, mint a kirobbanó ízek

- Ha a bulinegyedben jársz, és inkább nem gyrossal fojtanád le az elfogyasztott italokat

 

Összességében tényleg nem tudok mibe belekötni, kellemes és tiszta a környezet, imádtam a dizájnos tányérokat, rendben vannak az ízek, állagok, adagok, kedves a kiszolgálás, minden szempontból rendben lévő éttermi élmény volt. Az ízekre nem fogok emlékezni évek múlva is, de ettől még bátran ajánlom a helyet kipróbálásra. 

 

Sen Bistro

1075 Budapest, Wesselényi utca 36

A bejegyzés trackback címe:

https://adrianaeats.blog.hu/api/trackback/id/tr6516820018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása